Zaległe życzenia dla Tumry'ego i Standarte (chłopie wróć do nas) i aktualne dla BULLETA. Niech ci tylko miejsca na te szklanki starczy, no i współczujące pozdrowienia dla partnerki życiowej, która musi to znosić
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BULLECIE twoje zdrowie
Udanych wypraw górskich i unikatów kolekcjonerskichTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Bardzo wszystkim dziękuje za pamięć i pije wasze zdrowie .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
BULLET, xtom71 i Czapayew - Wasze zdrowie , wielu ciekawych birofilii do kolekcji, samych smacznych i ciekawych piwek!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
-
Wszystkiego dobrego dla Xtoma71
Comment
-
-
Wielkie dzięki za Życzenia urodzinowe, podziękowanie spóżnione ale szczere
niestety jak jestem w pracy poza krajem to nie mam dostępu do netu i nie moge zaglądać na forum
wasze zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Wszystkiego naj... powiększenia kolekcji i dobrego piwka
dla zaległych , terażniejszych i przyszłych jubilatów
Wasze zdrowieZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment