Pogoniarz wszystkiego najlepszego, oby Malusia rosła jak na drożdżach! Oby Pogoń znów zawitała do 1 ligi a Stal w ogóle przetrwała, no i żeby Twój ulubiony Popcorn był nadal dostępny w przystadionowych budach Sto lat !
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Najpiwniejsze dla Pogoniarza. Twoje zdrowie!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Docent, Pogoniarz - Waszebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Comment
-
-
Peter007, mark33, kiszot, adam16, darek99, huanghua, JAckson, endrio, seta, Maidenowiec, MarcinKa, anteks, Pinio74, dzidek1960 - wszystkim Wam serdecznie dziękuję za miłe życzenia urodzinowe. Robię to dopiero teraz, bo ostatnio nie miałem czasu na forumowanie.
PS.
Endrio, przepraszam, że zapomniałem o Twoich urodzinach. Teraz wychylę Twoje zdrowie, jak również Sety i Darko, oraz wszystkich forumowych solenizantów.
Comment
-
-
Pogoniarzu nasz drogi, wszystkiego najpiwniejszego, pociechy z Dziewczyn i domowego sierściucha, no i powrotu lepszych czasów PogoniLast edited by lzkamil; 2007-12-12, 22:22.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pogoniarzu wszystkiego najlepszego
Dla ciebie w dniu urodzin, i dla reszty rodzinki
(było o wysyłane o 23.45 ale wybiło mi neta)To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment