Małażonko wszystkiego najpiwniejszego
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
-
Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia, składane zarówno tutaj w temacie, jak i telefonicznie oraz na PW. Jesteście Wielcy!!!
Ponieważ poczułam się wywołana do tablicy, to przy okazji chciałam złożyć zaległe, ale naprawdę najserdeczniejsze życzenia urodzinowe: Cooperowi, dyrektorowi, Wesołemu, Kalifatowi, Pjenknikowi, Marusi, Carlbergowi, Centonowi, braslauerowi, Wujciowi-Shaggy, easy, Ańćce, Twilight Alehouse, Banaszkowi, Sopiście, Audiemu, Dzidkowi 1960, Grzeberowi, Maidenowcowi oraz Pirackiej Muzie. Wasze zdrowie niezmiennie!
Dziś składam serdeczne życzenia Jerzemu, który się zakamuflował i nie chwali się datą urodzin.
I, na wszelki wypadek, ponieważ rzadko ostatnio zaglądam na forum (dobra, dobra – obiecuję poprawę) z małym wyprzedzeniem składam serdeczne życzenia: Gambrinusowi, Papeszowi, Miśkkowi, Anteksowi, Arcemu, Artiemu, Grzechowi, MLT, Fidoangel, Rolkowi oraz Mafarowi.Wszystkiego naj!!!
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, a jeśli tak – przy najbliższej okazji proszę żądać ode mnie piwa!
Comment
-
-
-
Wszystkiego najlepszego dla ewasolki
Zaległe życzenia dla krugera_1To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Misiekk - dobrej zabawy w dobrym towarzystwie Sto lat!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Misiu wracaj....
NajlepszegoŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Składam najlepsze życzenia wszystkim dzisiejszym Jubilatom. W szczególności serdeczne życzenia urodzinowe dla Cibie arcy. To tak w nagrodę za Twoją wytrwałość i aktywność w tematach szczególnie mnie interesujących na Browar.biz. Zdrówko
Comment
-
Comment