MarcinKa! Sto lat! Sto nowych piw do opisania!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Serdeczne dzięki za życzenia. Wasze zdrówkoTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziMarcinKa - wszystkiego dobrego . naprawdę chciałam na żywo, nawet dzień przed - złożyć te życzenia - ale z tego rozpędu z moim wyjazdem - nie wyszło. Wybaczenia
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego ode mnie i Zbysi.
Szczęśliwym trafem urodziny zawsze wypadają mi w okolicy zlotu lub na nim. Jeśli nic się nie zmieni to w przyszłości...To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Alchemych, Twoje zdrowie!
Comment
-
-
Zdrowie Alchemychu
Samych udanych warek, jak Koźlak, którym częstowałeś w Trzciance.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
MarcinKa, Darek99, Alchemych - Wasze zdrowie.
I od razu awansem - Aldach - Sto latBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment