Trzy godziny które właśnie nadchodzą to przecie też przyszłość. Zresztą można kupić dwa kegi zamiast jednego, albo dwie palety zamiast jednej... tylko kto na to wszystko zarobi. Ostatecznie zawsze jest lepiej nabyć dwie butelki niż jedną, no nie?
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Zwazam rodzine za cos wyjatkowego i waznego .Przy dobrych ukladach mozna wszystko wspölnie zaplanowac i w koncu z dobrej rady naszego menagera i skarbnika(Zony)mozna szybciej osiagnac cel
Comment
-
-
Sprawa sie zalatwi i bedziecie wspölnie prowadzic szczesliwe zycie
Comment
-
-
Dzieki Chlopaki ze mi tak dobrze zyczycie i radzicie ale ludzie sie zmieniaja po malzenstwieNo i jak zycie pokazuje na tym swiecie jest duzo nieporozumien miedzy malzonkami i czesto bywaja rozwodyNo ale poslucham was i jak bede sie zenil spytam sie narzeczonej czy pozwolila by mi miec wlasny browar w domkuWkoncu ona tez bedzie mogla pic piwko.
Comment
-
-
Originally posted by Krzysiu
Stałeś się feministą ?????Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja takiego problemu nie mam -jestemprawie 25 lat zonaty i dalej szczesliwi.naturalnie ze czasem jest wymiana pogladöw ale na tym sie konczy i nikt nie mysli o rozwodzie.Trzeba tez cos od siebie dac a nie tylko wymagac.Moja zona nie pije wogöle Alkocholu a pomimo to jezeli cos ciekawego widzi -Nowy kapsel to robi mi niespodzianki i kupuje sama.Miedzy innymi pielegnacja hobby partnera umacnia wiezi
Comment
-
-
Andi - jak stuknie równe 25, postawimy Wam pomnik na forum !!! Tylko daj znać.
Ja mam krótszy staż, ale jak kiedyś chciałem zlikwidować kolekcję kufli, żona kategorycznie zabroniła. A teraz przy remoncie mieszkania nawet zaplanowała powiększenie powierzchni ekspozycyjnej
Comment
-
-
No widzisz Krzysiu i tak ma byc "A bedziecie dlugo i szczesliwie zyc
Comment
-
Comment