Pierwsze trzeba Taka glupia znalezc ktöra nie ma nic innego jak swojemu Panu i wladcy tylko gotowac sprzatac i poslugiwac-W dzisiejszych nowoczesnych czasach trzeba wiecej dac od siebie jak oczekiwac-A malzenstwo to moim zdaniem partnerstwo i do oboje naleza röwne obowiazki i prawa
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Tuś mi brat, panie Pieczarek Chodziło mi o to samo, tylko nie potrafiłem tego tak ładnie ubrać w słowa.
A ten układ partnerski to jest taki, że partnerstwo jest, póki żonie pasuje, a jak przestaje pasować to się kończy i muszę wykonywać polecenia pod groźbą nieotrzymania obiadu.
Comment
-
-
Comment
-
-
tzn. że mnie też to czeka?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Originally posted by pieczarek
A moja osobista żonaLast edited by maryhh; 2001-08-20, 20:16.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Słuchaj Maryhh, żon na świecie jest dużo. Ale tylko jedna jest ta moja osobista.
Przyjedź do mnie w czasie podróży poślubnej. Dostaniesz pokój albo i dwa z łazienką i widokiem na "park". Zobaczysz coś z moich czasów przedmałżeńskich i przestaniesz się dziwić zwrotowi "moja osobista żona".
Comment
-
-
Ale mu dogryzl-Maryhh chyba bedzie ciezko sie zastanawial czy warto terz miec osobista zone -chyba ze skorzysta z oferty Pieczarka-Ja bym sie nie zastanawial
Comment
-
-
hehehehehhheheheheehehehh....cholerka, zakrztusiłam się ze śmiechu
Nic dodać, nic ująć
Co do patriarchatu: u mnie w domu (u rodziców) był prawdziwy naprawdę patriarchat. No więc jako osoba miłująca swobodę musiałam się wcześnie wyprowadzić
Comment
-
-
Nie mam nic przeciwko zniewalaniu, ale tylko w niektórych dziedzinach życia
Comment
-
-
Oczywiście chodziło mi o zniewalanie mnie do picia piwa
W ogóle się wtedy nie opieram
Comment
-
Comment