Cezar! tysiąc piw na tysiąc lat! 100x !
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
zdrowia szczęścia i słodyczy
maryhh życzy
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Wszyyyyssssttttkiego najlepszego, a przede wszystkim najlepszego na świecie piwa, najlepiej za darmo!!!!
Comment
-
-
Originally posted by Maja
Art, jakaś zmiana czasu????
wydawało mi się, że się dziś spóźniłam i NA PEWNO NIE BYŁO MNIE TU PRZED 7:00 !! ale czas postu wskazuje na co innego, więc może jednak........ moje drugie "ja" wstało nieco wcześniej....- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kochani, jesteście bardzo mili, dziękuję Wam wszystkim za życzenia - i te złożone na FORUM, i te przysłane w prywatnej korespondencji. Jeszcze nigdy, podobnie jak niedawno Czes, nie doświadczałem takiej uroczystości w świecie wirtualnym i nie wiedziałem nawet, ile tracę.
Życzenia przeczytałem dopiero dzisiaj, ponieważ wczoraj musiałem wyjechać w delegację.
Chętnie bym się kiedyś z Wami spotkał przy okazji jakiejś imprezy, chociaż nie mogę już w tym momencie złożyć konkretnej deklaracji. Być może jednak będę w najbliższym czasie służbowo we Wrocławiu, a wiem, że czołowi : forumowiczki i forumowicze mieszkają głównie w tym mieście oraz jego bliższych i dalszych okolicach.
Jeszcze raz dziękuję i Wszystkich pozdrawiam. Do zobaczenia!
Comment
-
-
No, Cezar, jak będziesz jechał do Wrocka KONIECZNIE daj znać!!!
Chciałabym również nadmienić, że przecież niektórzy z nas bywają również czasem w Warszawie
Comment
-
Comment