OK, już notuję w kalendarzyku!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Moje najlepsze życzenia urodzinowe dla NoLeafClovera!
Comment
-
-
Wszystkiego naj, żeby Ci trochę liści UROSŁO
Maja, Tobie składałam osobiście, więc czuję się zwolniona
Comment
-
-
Przypominm Tobie trudne dziecko które zadaje dużo dużo banalnych pytań ?? Takich jakie to potrafią zadawać dzieciaki ?
Lepiej się zapytać niż udawać mądrego i wyjść potem na głupca udając znawcę. A dzięki tym moim pytaniom i odpowiedziom (Twoim również) jestem coraz mądrzejszy. Tylko kiedy dorosnę nie wiem. Więc proszę Czes o jeszcze cierpliwości a wyrośnie ze mnie nie lada pociecha. (Ale sobie wlałem - piwa)NoLeafClover
Comment
-
-
NoLeafClover życze Tobie coraz większej produkcji, więcej zwolenników Twego piwa, coraz większego doświadczenia, poprostu piwnych dni. A teraz wychylę za Ciebie jedno a zaraz za nim następne Aaaaaa zapomniałem o . Baw sie dobrze dzisiejszego wieczoruPiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Sto lat NoLeafClover
Wielu udanych piw z domowego browaru.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Maja, i Tobie najserdeczniejsze składam, choć lekko spóźnione, alem do kompa nie miał dostępu przez ostatnie dni. Sto lat picia wyśmienitego piwa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
I ja przylaczam moje skromne zyczenia STO LAT iduzo duzo PIWA
Comment
-
Comment