Originally posted by grzech Formicone - wszystkiego najlepszego, smacznego piwa, większej aktywności na Forum.
Wielkie dzięki za życzenia . Niestety z braku wolnego czasu (dodatkowe obowiązki w pracy) nie mam niestety czasu zaglądać tutaj częściej . Mam nadzieję , że szybko się to zmieni i liczba wypitych piw szybko wzrośnie . Pozdrowionka dla całej piwnej braci
Wszystkiego najlepszego Piwofil! Szybkiego rozwoju birofilskiej kolekcji, dobrego piwa i obyś miał jeszcze nie raz skrzywić się przy Szwejku
Twe zdrowie!
Wszystkeigo Naj Piwofil, oby twoja kolekcja była tak duża jak Chiny i obyś zawsze Zdrowy i wesoły był.
NO i dzisiaj ma Urodziny Eljoter więc i dla niego wszystkiego naj
Wybacz Piwofil.Spóźnione ale szczere naj...
Niech ci się kolekcja mnoży i piwa nigdy nie brakuje
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Dziękuje za życzenia. urodzinki spędziłem bardzo miło, piwko szampan. No i dostałem wspaniały prezent od dziewczyny. Otoż podarowała mi piękny litrowy kufel Piasta z pucharu world beer cup, od razu musiałem go przetestować (szkoda że nie na Piaście)
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
No ładnie! Czworo forumowiczów ma dzisiaj urodziny, a tu cisza??? Wstyd juniorzy, juniorki, seniorzy i seniorki !!!
Drogim jubilatom, ukrywającym się jako Kudłata, Kumpel, bzyczekmb oraz afer - życzę samych radości i większej aktywności na forum.
Waeze zdrowie !!! (i jeszcze jeden i jeszcze raz - ART pozwolił tylko na 3 buźki...)
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Zdrowia, szczęścia pomyślności niechaj piwo u Was gości.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Petrax!!! Wszystkiego najpiwniejszego
jeszcze Ci zaśpiewam:
Za zdrowie dzięcioła, za zdrowie dudka
wypijemy, wypijemy kiej jest nas tu kupka
wypijemy, wypijemy kiej jest nas tu kupka
Comment