koyote napisal/a Ludziska, moja żona właśnie porodziła mi CÓRKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
WINSZUJĘ!!! I za Ich zdrowie wypiję
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Gratuluję Ci serdecznie.
Moja Kasia ma prawie 10 lat, ale nigdy nie zapomnę dnia,
w którym zobaczyłem ją pierwszy raz.
Od razu zakochałem się w jej granatowych oczach,
a potem uszczęśliwiony zadzwoniłem do "Trójki"
i w Muzycznej Poczcie UKF-u zamówiłem dla niej fantastyczny
kawałem S. Wondera pt "Isn't She lovely".
SK
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Zaczął się niezwykle urodzinowy tydzień, którego zwięczeniem będą urodziny qleżanki wiceprezes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (stąd pewnie Giełda w Żywcu rozłożona na 3 dni... ).
Zanim zaczniemy pisać laurki, zastanówmy się nad odpowiednim hymnem pochwalnym, bo "100 lat" już nie pasuje dostojnej jubilatce
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
I ja się dołączam do celta, bo jutro mnie nie będzie na forum. Ale kufelek, albo dwa wychylę za zdrowie dostajnej jubilatki.
Postój nam jak najdłużej, hej!
To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Comment