Andi - dużo kapselków ( tylko nie takich samych )
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Przepraszam za opóźnienia i wszystkim solenizantom składam jak naserdeczniejsze życzenia, powiększenia kolekcji o 200% i 365 litrów piwa z każdym kolejnym rokiemwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Andi,czekamy na 20 000 kapsli Obyś szybko doszedł do takiej liczbyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
ANDI! Mam nadzieję, że za niedługo wypiję Twoje zdrowie stukając się z Toba kuflem
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No faktycznie, jak to się stało prawdzie 16.11 to była sobota ale???
Aż mi głupio w imieniu wszystkich... a może Ty, Pieczarku, dopisałeś datę urodzin dopiero po fakcie, hę?
Dziękuję wszystkim serdecznie za te zupełnie nieoczekiwane życzenia.
Comment
-
-
to że Ty ich nie obchodzisz nie znaczy że my nie mamy świętować z tego powodu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
a dzięki Zythumowi (dzięki dzięki dzięki!) mogę pić Wasze zdrowie porterkiem Łódzkim!! mniam - po raz kolejny zresztą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Serdeczne dzieki za pamiec i zyczenia.Wczoraj niestety nie moglem byc z Wami bo jako prezent urodzinowy otrzymalem Karte wstepu do ARENY na mecz Niemcy -Hollandia.Pomimo przegranej ucztowalismy sporo i duzo piwa uplynelo
Comment
-
-
Joasiu wiele satysfakcji z samochodów i PIWA i cobyś więcej czasu dla nas miałaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Roman-n
Życzę ci abyś zdobył szkło którego od dawna szukasz.I by ci nigdy nie zabrakło Budvara UdanejLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Roman, dużo ciekawego szkła i oby Ci się nigdy nie tłukło!
Comment
-
Comment