najlepszego roman-n!!! oby Ci nigdy nie przeszła ochota na piwo!!!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Wszystkiego najlepszego Romanie, niech piwo leje Ci się do coraz to nowszych szklaneczek i kufliwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Yemiołka!
szczęsliwego rozwiązania, ukończenia domciu i obyś jak najszybciej mogła wrócić do piwa i do nas.
dużo zdrówkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
Ale, ale!
co tak młoda osoba jak yemiołka ( 17 lat ) robi na forum?
a Art też nie reaguje.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wszystkiego najlepszego dla dzisiajszych solenizantów!!!
Wasze zdrowie kochani!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wszystkiego najlepszego dla całej czwórki solenizantów, dla Yemiołki przede wszystkim ze względu na oczekiwanego nowego piwosza, Wasze zdrowiewww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Wam Wszystkim wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj i jeszcze 1000 razy najlepszego!!!!
i dlaczego solenizanci chyba jednak JUBILACI
Wasze zdrówko!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
a dziś 25 urodziny ma Adam Małysz
oby nam chłop dostarczał wiele radości w te zimowe dniWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Wróciłem!
W związku z tym życzę Yemiołce i mojemu imiennikowi Małyszowi dużo piwa i sto latLast edited by adam16; 2002-12-03, 13:43.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Chciałem podziekować za życzenia. Jest mi strasznie głupio bo żadko wpisuję w tym działe, a robię tak dlatego bo nie chce nikogo pominąć (wieć myśle że lepiej pominąć wszystkich) Idąc przykładem Krzysia życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, imienin, świąt i czegokolwiek chcecie.
Wiem, że nie nie jest to najlepszy sposób ale innego nie widzę.
Wasze zdrowie
Comment
-
Comment