Ledwo się urodził a już ma imieniny . Chyba, że Marcel (Proust) i Marceli (Nowotko) to różne imiona
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Moje gratulacje dla Yemiołki, niech się zdrowo chowa mały Marcel.
A dla Fruńki najlepsze życzenia urodzinowe. Dzisiaj to będzie balanga - sylwester i urodziny jednego dnia? No no
Comment
-
-
Imieniny Sylwestra i urodziny 31.12 to chyba najbardziej zakrapiane imprezy w roku. I jaka oprawa pirotechniczna!
Oczywiście dzisiejszym jubilatom wszystkiego the best
A dla Fruńki: aby kolekcja rosła w siłę a Tobie żyło się dostatniejNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Sto lat Fruńka! Tylko czy Ty to przeczytasz???Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Fruńka!!!! Twoje zdrówko !!!!
Sto lat!!!! Sto lat!!!!! Sto lat!!!!
A nawet i dwieście !!!!!!!
Comment
-
-
Wszystkim solenizantom, jubilatom oraz nowonarodzonym
których przegapiłem ostatnimi czasy składam najserdeczniejsze życzenia .... (każdy wpisuje to co mu pasuje )
A tym >18'ski dodatkowo dużoLast edited by kangurpl; 2002-12-31, 13:59.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Fruńka sto
I obyś nas częściej odwiedzałaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Fruńka sto
I obyś nas częściej odwiedzała
Jeszcze raz Fruńka: Zdrowia, zdrowia, zdrowia. I pieniędzyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
miesien_piwny, łajka, MSZ i pozostali (nie wymieniam z nicka bo się nie udzielacie) - STO LAT.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Jestem na FORUm ale chwiluńke aby Wam podziękować za życzonka DZIĘKIII !!!!!!!
Przy okazji najlepsze dla reszty Forumowiczów niech Wam się piwko leje, słonko świeci i jak chceci mnożą dzieci kasiory niech nie zabraknie... i co tam jeszcze chceta. Houk
Comment
-
-
Krzysztof satysfakcji z pracy i oby Ci jej nie zabrakło do końca świata i dwa dni dłużej. no i
( a i pilnuj, żeby piwa nie psuli )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment