Wszystkiego najlepszego i abyś nie przestawał być Piwofilem.
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dziękuje ślicznie za życzenia, te urodziny mają dla mnie bardzo specjalne znaczenie. Poza tym dostałęm piękne prezenty, całą skrzynkę różnych niemieckich piw więc na pewno będe dalej Piwofilemwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Piwofil napisał(a)
Dziękuje ślicznie za życzenia, te urodziny mają dla mnie bardzo specjalne znaczenie. Poza tym dostałęm piękne prezenty, całą skrzynkę różnych niemieckich piw więc na pewno będe dalej Piwofilem
Comment
-
-
Zdrowie Roboxa, może kiedyś w końcu wypijemy na zywo
Comment
-
-
Życzenia Piwofilowi składałam osobiście, więc tu już sobie chyba daruję
Comment
-
-
W tym miejscu i czasie chciałbym podziękować Wszystkim co o mnie pamiętali.
Akurat większy czas swoich urodzin spędziłem w pracy. Oczywiście wychylam Wrocławskiego Fulla .
Marusia też mam nadzieję, że uda nam się niedługo wypić piwo na żywo .
Comment
-
-
Najlepszego! I takiej góry wafli jak Pałac Kultury!
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim za życzenia.
Comment
-
-
Łubu Dubu
Łubu Dubu niech żyje nam Prezes Naszego Klubu, Niech Żyjeeee Naaaam!!!
To śpiewałem ja alph, junior member.
Według tego co się ukazuje na początku, ART i hacklberg się nam dziś urodzili. Obu urodzonym oraz ich rodzinom i bliskim serdeczne życzenia.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
ZDROWIE NASZEGO ADMINA!
Niech Ci nigdy nie zabraknie sił na rozwijanie swego Wielkiego Dzieła, jakim ten serwis niewątpliwie jest!
I ogólnie dobrego zdrówka, ładnego ogródka, spiewu ptaszków, rozłupanych fistaszków, portwela grubego, brzucha słusznego, dużo szczęśliwości i codziennych radości, piwka zacnego, Ferrari czerwonego. etc... etc... etc...
No i cierpliwości wobec ForumowiczówDick Laurent is dead.
Comment
-
Comment