Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
No to już tyle lat Ci minęło Adminie drogi. Życzę samych sukcesów w prowadzeniu serwisu, dużo piw, żebyś pił tyle piw rocznie ile masz postów, no i wszystkiego dobrego, pozdrawiam
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Drogi Arcie, wszystkiego najlepszego, organizmu chłonącego piwo jak gąbka, smacznego smalcu na chrupiącym chlebku (do piwka), ciepłych dni,samych pozytywnych wibracji, tak grzecznych forumowiczów jak do tej pory, a przede wszystkim - świętego spokoju kiedy go trzeba, pozdrawiam
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
ja też nic na ten temat nie wiem, ale czy to ważne
-----------------
Kochani! jestem wzruszony! Dziękuję!
hm, choć szczerze mówiąc to nie moja osoba zasługuje na tyle życzeń, tylko moi kochani rodziciele, za których pomyślność i zdrowie toast właśnie wznoszę i którym dziękuję za wiele doprawdy wiele cierpliwości mi okazanej oraz udzielanego mi bezgranicznego wsparcia na drodze którą kroczę razem z Wami.
Rozpoczęty dawno dawno temu przez Maję temat Urodzinowy
[ http://www.browar.biz/forum/showthre...=&threadid=489 ]
odmówił dzisiaj współpracy, zakładam zatem nowy, co by można było przypomnieć co niektórym że znowu są starsi o roczek
No to zaczynamy od pytania do Art'a - co robi na forum roczny bobas??? Przecież na to jest paragraf!!!
Forumowej Żabie, z okazji wkroczenia w 13 miesiąc - 100 lat
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment