Wszyskiego najpiwniejszego Marusia. Jęczmiennego i pszenicznego
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Piwne życzenia dla Cocobango z piwnego ŚląskaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Odp: Marusia!
crizz napisał(a)
Wszystkiego najlepszego z okazji... hmmm... których urodzin?!?
Ale to zaniżanie wieku jest bodaj jedyną słabostką Marusi. Można jej wybaczyć tę odrobinę kokieterii.
Ponieważ jutro jestem "wyjechany" składam wcześniejsze życzenia.
Marusiu, wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 18 urodzin.
Comment
-
-
No! Marusia skoro ja też nie będę jutro dostępny to pozwolę sobie już dziś, jak przedmówcy życzyć Ci najlepszego, pełnej lodówki ulubionego cieszyńskiego, które nigdy się nie skończy.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Cocobango, i Tobie Stu piwnych latek.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Nie wiedziałem, że Marusia to taka Starowinka. W związku z tym, że się właśnie dowiedziałem: Kolejnych 100 Lat MarusiuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Faltarn, dawno Cię nie było ale urodziny to urodziny. Sto latBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Marusiu, z racji Twojego sędziwego wieku, życzę Ci, aby to Twoje zielone potomstwo zawsze pamietało o Tobie i zawsze zaopatrywało w płyny, które najbardziej lubisz.Twoje zdrowieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Marusiu, z racji Twojego sędziwego wieku ...
Pomijając problem z ustaleniem wieku,
życzę Ci mnóstwa piwności oraz innych pomyślności w następnych stuleciachŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
No no,jak na 17-latkę to nieźle
101 latekLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za życzenia tak wczesne
Ale żadnego potomstwa się póki co przynajmniej nie spodziewam, jakoś tak chyba nie dorosłam jeszcze do macierzyństwa
Comment
-
-
I ja dołaczam się do najlepszych zyczeń dla Pani Prezes. Mam nadzieję że zdrówko wypijemy w Żywcu.
Comment
-
-
Marusia!
Po tym co tutaj przeczytałem chyba nie mogę Ci już życzyć 100 lat, bo już masz (???). Ja mam kiepski wzrok, ale założę się, że widziałem niewiastę dużo młodszą. Jest jeszcze jedna możliwość - medycyna w dziedzinie geriatrii uczyniła ostatnio kolosalne postępy !!!
Ale dając już spokój tym domysłom i na poważnie - życzę Tobie zdrowia jak najlepszego, piwka przedniego, kaca po nim małego (najlepiej żadnego) i uśmiechu codziennego.
Niestety, kwiatki tylko wirtualne...
TwojeŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
Comment