Wszystkiego najlepszego dla Pjenknika i Behemotha z okazji urodzin które zbiegły się z wejściem Polski do Uni Niech wam i nam się dobrze tam a raczej tu żyje.
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Behemot i Pjenknik, przyjmijcie i moje dla Was Życzenia Wszystkiego piwnego.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Życzenia zbiorcze, bom w weekend odcięty od sieci.
Marusia, Pjenknik, Behemoth - wszystkiego najpiwniejszego!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pjenknik!!! spóźnione ale szczere!! Życzenia - spełnienia marzeń i udanej zabawy w piwowara
Comment
-
-
Ano najlepszego Pjenknik. Coś mam wrażenie że zaczniemy świętować w Żywcu a skończymy 20 czerwca w Warszawie. Zdrowie.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ponieważ weekendowo bywam odcięty, wyszedłem na chama jakiego co to Forumowej Elicie nawet życzeń nie złoży. A składam składam. I stu lat w szczęściu i piwie życzę. Gdyby tu była jakaś Ekscelencja, to by może jakie święto forumowe zarządziła.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Dziękuję wszystkima za życzenia telefoniczne, Smsowe i te na forum. Do Żywca biorę ze sobą krzynkę piwa, to oblejemy.
Comment
-
-
oczywiście mówiąc "krzynka" masz na myśli dwie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zdrówka z okazji wykendowych urodzin życzę. Pijcie Mętny Syf i włóczcie się po Newskim Prospekcie wywołując chaos.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Hmmm...dziś urodziny ma Ziapa , która to Ziapa zamieściła postów wiele (bardzo wiele)... Życzę Ci Ziapo żeby było ładne lato. A jak tego nie przeczytasz to będzie mróz.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Ale dziś obrodziło solenizantami...
Karolinka - szczęśliwego zakończenia tej sesji i udanych wakacji, ze szczególnym uwzględnieniem piwnych praktyk!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
He He
Staruszki
Easy i AŃĆKA!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!!
Dla Easy w szczególności - mniej przygód z rozbijaniem Albeertowej kolekcji!!! No i powodzenia w zbieraniu magnesików !!!
Wasze zdrówko!!! (Dublin'em)
Comment
-
Comment