Znowu oszukujesz Jerzy!Wiem przecież ,że nie masz nawet 18-stki)
Ale skoro ukrywasz swój prawdziwy wiek przed administratorem nie pozostaje mi nic innego jak złożyć na twe oczy te oto życzenia:
"Mocnej głowy,wielu przyjaciół,nowych odkryć piwnych i czego tam jeszcze sobie życzysz"
TWOJE ZDROWIE!!!
Najpiwniejsze z najpiwniejszych życzeń, zaległe i przyszłe, te ostatnie jak najbardziej - Małażonka i Jerzy. Dobrego piwka, wielu lat w zdrowiu wyśmienitym i ...
a ode mnie dla Jerzego:
Jerzy nie wierzy, że na głowie coś mu sie jeży
wszystkiego naj naj naj, a przede wszystkim zdrówka i zdrowej wątróbki, a także nereczek
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia dla Jerzego, w szczególności dużych ilości smacznego i zdrowego piwka ode mnie i Irona.
Jednocześnie chciałam podziękować wszystkim, którzy pamiętali i składali. A tak przy okazji:
- Dziku, oczywiście, że każdego roku kończę tylko osiemnaście lat...
- Marusiu, do "pysznych" zupek czuję już tylko obrzydzenie;
- And69, niestety na wesoło upiję się w innym terminie, jednak nic nie stoi na przeszkodzie by świętować na smutno;
Comment