Noooo!!! Kamyczek, wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim pociechy z pewnego faceta, co by Ci zawsze pyszne piwka warzył
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kamyczku!Aby pszeniczniaczki same pchały się w Twoje łapki, gryzące zwierzaki omijały Cię wielkim kołem (ewentualne same zakładały sobie wcześniej kaganiec na pyski) aby Pjenknik był grzeczny i zawsze przemiły, a Jego "Mętny Syf" zaspokajał Twoje podniebienie i obyś zawsze była najszlachetnym kamieniem na świecie. Twoje zdrowie!
Comment
-
-
Kamyczka!!! Mnóstwo, mnóstwo siły do mielenia specyfików piwnych, dużo radości i spełnienia marzeń.
Twoje zdrówko !!!!
Comment
-
-
Wszystkiego najpiwniejszego Kamyczku z okazji 18. urodzin*!
Słońca bez końca i pysznego chłodziwa pszenicznego prosto z kranu.
___
* tym razem nie mogę złośliwie dodać "kolejnych" ;-)browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Wypada, żebym wirtualnie równiez złożył mojemu Kamyczkowi życzenia, a więc wszystkiego najlepszego!!!! I dużo piwa pszenicznego i więcej spokoju.
Comment
-
-
No to i ja spieszę z życzeniami.
Kamyczku - wszystkiego najpiwniejszego, i czego tam jeszcze zapragniesz niech się spełnia w mig.
P.S. No i żeby Pjenknik w Berlinie nie poznał jakiejś urodziwej Niemki Sam go będę pilnował, więc dla dobra sprawy najwyżej Mu ją odbijębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
W dniu urodzin Kamyczka77 składam gratulacje i życzenia......
a komu ? Oczywiście , że Pjenknikowi !
Bo dokonał właściwego życiowego wyboru !
PS. Piwo dostane od Was na giełdzie w Żywcu smakowało wybornie , szczcególnie to , w butelce z korkiem "Anno 1597".
piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Kamyczku siedemdziesiąty siódmy nasz!
co w słonecznej pszenicy chowasz twarz
co na półce do weizena tysiąc szkiełek masz
żyj nam długo i przez tysiąc lat nam piwo dobre warz!
(z Pjenknikiem )
no to na zdrowie porterem z Witnicy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment