Iron, produkuj, produkuj (wraz z Małążonką oczywiście) jak najwięcej przedniego piwa. Pierwszy kufelek w sobotę na minizlocie wzniosę za Twoje zdrowie !!!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
zdrówko wszystkich świętujących w dniu dzisiejszym a Ironowi, doskonałych warek, kwiecistów pomysłów na nieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
iron napisał(a)
No a Tobie Cyrkonio szczególnie - w końcu my skorpiony musimy trzymać się razem - więc życzę Ci krótko a treściwie - aby spełniły się wszystkie Twoje piwne i niepiwne marzenia i pragnienia, a długie życie biegło spokojnie, bezstresowo, z biglem i bez przykrych niespodzianek.
piwa, piwa, piwa, .........., piwa,
pociechy z Małejżonki
spełnienia marzeń i wszystkiego co Skorpionowi może wpaść do głowy
Zdrówko
P.S. Coś mi się święci wizyta w Stolycy za 2 tygodnie więc ........
Składaj zamówienie.......
Comment
-
-
100 LAT i mnóstwa udanych warek życzę Żelaznemu Piwowarowi
Comment
-
-
BROWARIEC napisał(a)
Znowu mi się udało! Godzina 00:05! Pierwszy!(...)
Słonko, życzę Ci udanego prezesowania, zręcznego (i posłusznego ) browarnika i zadowalających wareczek, uśmiechu, spokojnego diablika w domu, smacznego piwka i dobrej muzyki, ładnych szklaneczek (i wreszcie wykonania półeczek na nie) oraz wszystkiego najpiwniejszego!
Comment
-
-
Iron, Żelazny browarniku!
Samych udanych warek i dalszego gorącego wsparcia ze strony MałejżonkiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Fukfuk i Michalh - wszystkiego najlepszego skorpiony, Wasze zdrowie
No i dziękuję wszystkim serdecznie za przemiłe życzenia w imieniu swoim i browaru "Beyond Iron Gate"
Wszystko co zawarte było w życzeniach się przyda - i ułańska fantazja (choć są chwile gdy mi jej nie brakuje ) i wygrana w lotto, i sklepik by był fajny, nowe warki też fajnie jakby były wyśmienite, i dobra zabawa przez całe życie...
A byłbym zapomniał - Cyrkonio - zamówienie jest bardzo proste - jak najwięcej koźlaczkabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No i oczywiście zapomniałem o Kazecie - Twoje zdrowie i wszystkiego najlepszego.
No i zapomniałem o życzeniach pociechy z Małejżonki - w zasadzie to już mam z Niej pociechę, ale dobrego nigdy za wiele - słyszysz Kochaniebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment