Życzę wszystkiego najlepszego dzisiejszym Jubilatom.
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Piwne życzenia dla naszych dzisiejszych solenizantów. Żyjcie nam sto latLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dla Jubilatów najlepsze życzenia, szczególnie dla Andiego, który jest prawie taki stary jak ja (mam nadzieję, że nie jestem tu najstarszy)
Andi - Byku Stary - worek kapsli i talary
Comment
-
-
Andi! Najpiwniejszego! I dużo zdrówka jak wszystkim tak bardzo potrzebnego! Szczególnie na drugi dzień ... TwojeŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
podziekowanie
Serdeczne dzieki za pamiec.
jak juz niektörzy z was wiedza ostatnio mam troche klopotöw zawodowych,co wplywa na möj ograniczony czas pobytu w domu i przy PC a co sie za tym wiaze röwniez na FORUM.
Mysle ze to sie wkrötce rozstrzygnie i bede tutaj czestszym gosciem i ja bede sie mögl zrewanzowac w skladaniu zyczen innym.
Comment
-
-
Dla niedzielnych Jubilatów duzo zdrówka
Comment
-
-
Wiki! Moja Najlepsza Przyjaciółko!
Co tu dużo mówić. Wszystkiego naj... naj... naj... Oby wszystkie Twe marzenia stały się rzeczywistością. A teraz dodaję tylko skromny oraz
Ps.
He, he, he. Pierwszy złożyłem życzenia. Przecież nie mogło być inaczej...
Comment
-
-
Przyłączam się do życzeń dla Wiktorii. Twoje zdrowie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wiktoria - odkopania piwnicy z pięknymi i rzadkimi etykietami piwnymi.
Twoje zdrowie, raz! dwa! trzy! cztery*... .. .
* i tak jeszcze parę razy - ale na więcej mordek w jednym poście nie pozwala ARTbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment