Pogoniarz, ja również Ci życzę tego wszystkiego oraz dobrego samopoczucia wolnego żartu...
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Wszystkiego najlepszego dla Pogoniarza. Ale śpiewać nie będę Zanucę tylko STO LAT...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Wypijemy między innymi Dobre Mocne Polskie i Mocne Dobre-to grzech?Książęcego niestety nie ma ni oczywiście Wrocławskiego.
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim za życzenia-jestem pod ogromnym wrażeniem.Wasze zdrówkoLast edited by Pogoniarz; 2003-12-12, 22:45.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Co się stanęło?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Wszystkiego najlepszego wszystkim Jubilatom trzynastego (szczęśliwy dzień) i do tego w sobotę.
Comment
-
-
Pudlarz napisał(a)
Wszystkiego najlepszego wszystkim Jubilatom trzynastego (szczęśliwy dzień) i do tego w sobotę.
Comment
-
-
Niedziela wprawdzie się kończy ale zabawa trwa.
Jubilaci - wszystkiego najlepszego !!!
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
P- Oset! Spóźnione, ale bardzo serdecznie piwne życzenia: kupy nowych żelaznych zbiorów i oczywiście smacznego piwka. Twoje zdrowie!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A ja chciałam złożyć życzenia urodzinowe dzisiejszym Jubilatom. Widzę, że nie wszyscy z nich mieli okazję tu zaistnieć, a być może z okazji swojego święta wejdą na Forum i się ucieszą. A jak się ucieszą, to może się ujawnią i będą tu częściej? Na zdrowie!
Comment
-
-
Najlepsze zyczenia urodzinowe dla Kanguro Świstaka! Niech Ci się piwo zawsze udaje, żebyś był zdrowy i nie miał zadnych problemów. Twoje zdrowie
Comment
-
-
No Świstaczku, abyś miał jak najwięcej czasu dla swoich pasji piwno-podstawkowych. Dużo zdrowia.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment