Wszystkiego najlepszego dla dziesiejszych jubilatów, szczególnie dla Piwowara z Norymbergii, 100 lat
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Warek, przedniego piwa, Piwowarowi, życzy życzliwyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Zdrowie (niestety spóźnione ) dla Rafifafi i jak najbardziej aktualne dla Piwowara! Panowie!Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dla urodzonych w Wigilię Bożego Narodzenia - najlepsze życzenia urodzinowe!
Nareszcie znalazłem kogoś starszego, i od razu "director"... Zacny Dyrektorze, dużo zdrowia i pomyślności w Nowym 2004 Roku!
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
Comment
-
-
Pudlarz napisał(a)
Nareszcie znalazłem kogoś starszego, i od razu "director"... Zacny Dyrektorze, dużo zdrowia i pomyślności w Nowym 2004 Roku!
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
PS. "Director" dostał tzw. bana.
Comment
-
-
maleństwo napisał(a)
Do życzeń się dołączam. Najlepszego!
PS. "Director" dostał tzw. bana.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Zdrowie jorjo piję piwem Grodziskim przypadkiem znalezionym w piwnicy w czasie przedświątecznych porządków.
p.s. jorjo - przyjdź kiedyś na forumowe spotkanie, przynosząc do pokazania tę butelkę lub jej nie przynosząc - to wcale nie ma znaczenia.Last edited by jerzy; 2003-12-26, 18:32.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Najlepsze życzenia dla licznych Jubilatów.
Comment
-
-
Dziś piję nieustające zdrowie szelmyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wszystkim obchodzącym dzisiaj swoje n-te urodziny a w szczególności znanym mi forumowiczkom życzę aby w astronomicznym tempie powiększały swoje kolekcje oraz częściej uczestniczyły w giełdach.
Comment
-
Comment