Wszystkim solenizantom a szczegölnie Ahumbie ktörego znam osobiscie wszystkiego najlepszego-aby u Was nigdy Piwa nie zabraklo a Wasze kolekcje zwiekszaly sie nieustannie
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dzisiejszym jubilatom życzę tysięcy chwil spędzonych na Forum oraz jeszcze więcej na spotkaniach Forumowiczów, szybkiego powiększania swoich zbiorów i przede wszystkim dużo świeżego piwka.
Comment
-
-
Wszystkim, którzy złożyli mi życzenia, serdecznie dziękuję.
Również i ja chcę złożyć życzenia Ahumbie i Pieci. Wszystkiego najlepszego.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Także ja pragnę dołączyć z życzeniami dla tak zasłużonej Trójki forumowiczów.
Wasze zdrowie PANOWIE , niestety Żywcem bo promocja podstawek, myślę że mnie zrozumiecie i przebaczycie
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Dzięki,dzięki i jeścio raz dzięki.
moim współjubilatom również składam wsiewo charoszewo (wczoraj to uczyniłem amberowym koźlaczkiem)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
spóźnione ale szczere Ahumba, Piecia, Danoc - zdrowie Wasze gardła....Nasze i WaszeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment