Na zdrowie Adminowi za narodziny Browaru!!!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
albeertos napisał(a)
Jakby nie było, to dzisiaj jest 3-lecie Admina na forum, a zatem jak mniemam także naszego ukochanego www.browar.biz
Nie za bardzo wiem co napisać z tej okazji, więc może wypiję Twoje zdrowie....
Wszystkiego dobrego!
Comment
-
-
maleństwo napisał(a)
Przyłączam się do życzeń. Nie wiedziałam, że dzisiaj taka ważna rocznica. Zdrowie Browaru.
ale przyłączam się do życzeń
Wasze zdrowie!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART - Twoje zdrowie i niech MOC bedzie z TobąGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Spóźnione, ale nie mniej szczere: zdrowie ARTa i tej witryny - niech się jej nie imają wirusy i inne paskudztwa!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
i dla ARK-a 9daDHAPHsfhdshsdgslfghdfklaghnifj w związku z imprezą , kiełbasą a grilllllem oraz piękną siostrą a zawsze cosa nostra, bratem z niemocną głową życzenia składa GRUPA NIE ŻYWIEC - która zaraz zaatakuje. i churyrytuttitweouwerpoiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Arcie nasz umiłowany
Niech się nie imają bany
Nas, Arka dziś też uro-
dziny, więc siedzimy u ro-
dziny naszej forumo-
wej, hej hej hej rumo-
r niezły tu robimy.
Iron każe mi tu jakieś życzenia składać, więc kończę wierszyk, bo i tak chrzani się jego szyk. Yk.
Comment
-
-
TFUqwdfwdcnv cvefv dfvbfb fbrgb
Trzymając się konwencji składam Ci drogi Arku knkdfvl gbrgb fvbrb bgr
Sorry Art - obowiązójąca dzisiaj konwencja zmósza mnie do urzycia (życi) paró mordek za dórzo i popełnienia paró błendóf orto:bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ark, aby w Twoim kadowskich okolicach powiększył się asortyment piwa a chałupa jak najszybciej się w pełni wyposażyła. ZdrowieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Najlepsze żeczenia dla wszystkich Jubilatów!
Comment
-
Comment