Becik - wszystkiego najciemniejszego (oczywiście chodzi tylko o to, co się przelewa ze szkła do gardła).
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Becik - wszystkiego porterowego
Samych udanych warek i niewyczerpanych pokładów szczęściaLast edited by iron; 2004-02-11, 10:31.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Twoje zdrowie, Becik! Wielu piwnych lat!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Bardzo bardzo dziekuję wszystkim za zyczenia i z niecierpliwością czekam na ich spelnienie )) (rety, jaka juz ze mnie stara ....)
Zdrowie Was wszystkich
DARCO, wszysztkiego najlepszego żeby Twoja kolekcja rozrastała się z prędkością światła, 100 latGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Najlepsze życzenia dla wszystkich Jubilatów!
Comment
-
-
Becik i Darco, wszystkiego najpiwniejszego i niech Wasze kolekcje rosna jak na drozdzach (piwowarskich oczywiscie!)Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Ja życzę wszystkim Wodnikom abyście zawsze mieli w zasięgu ręki butelkę/skrzynkę/beczkę* ulubionego napoju.
* niepotrzebne skreślić w zależności od pragnieniaLast edited by Maremali; 2004-02-11, 20:43.
Comment
-
Comment