Darek99 - 100 lat, kolejnych "odkrywek" z ciekawymi znaleziskami
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Darek99 - braku znudzenia organizacją Giełdy warszawskiej oraz oczywiście trofeum kolekcjonerskiego jakiego nie posiada nikt.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Darku.
Jeszcze nikt nie życzył Ci smacznego piwka, więc niniejszym ja to robię
A poza tym, nowych wspaniałych okazów ze szkła i papieru, dalszego zrozumienia rodziny dla Twojego bzika, zdrowia, szczęścia, środków płatniczych na powiększanie kolekcji i po prostu Twojebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Darku 99 życzę Tobie aby zimowa giełda w Warszawie urosła do miana największej w Europie.
Comment
-
-
Darku!! spóźnione ale szczere - oby każda giełda była udana, oby piwo zawsze smakowało, oby kolekcja rosła, oby klub któremu kibicujesz spisywał się jak najlepiej!! na zdrowieKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Spoznione Wszystkiego Najpiwniejszego dla Darka
i dla wszystkich dzisiejszych Jubilatow
a szczegolnie dla naszego pamietnego Zizi'ego ktory moze gdzies sie ukrywa pod jakims innym nickiemLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Niestety ja też się spóźniłem...( Ale mimo, że zaspałem to i tak życzę Darkowi zdrowia, wytrwałości organizacyjnych i dobrego piwka...
TwojeŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment