Arzy niech Ci się darzy, samych udanych warek i ich nie zapomnianego smaku oraz wszystkiego najlepszego dla pozostałych jubilatów.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Arzy ,zdrówcio porterkiem z Bossa.Oby wszystkie Twoje warki były udane..Mimo wszystko(smak i koniunktura) niech Tobie nie zamkną rodzimego browaru.Za Kmicica
Oj. Oj...
Tyle się podziało pod moją nieobecność... No to po kolei.
Od razu przepraszam za spóźnienie...
Najpiwniejszego dla Krzysia...
Dużo zdrowia dla Igorka i jego rodziców - Miłki i Zythuma
Co najlepszych warek dla Arzego
Czyli wszystkim nowonarodzonym Forumowiczom i jubilatom przedniego piwka
Rychur!Wszystkiego najlepszego!Aby Szwejk rósł w siłę i smakował jak dotychczas Twoje zdrówko-dzisiaj prawdopodobnie między innymi także tym specjałem z Góry.
Rychur - wszystkiego najpiwniejszego w życiu zawodowym i prywatnym (ale zabrzmiało - jak z zeszłej epoki)
A tak poważnie to po prostu spełnienia wszystkich marzeń i owocnej współpracy z Twoim Audi Twoje
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Szczególne życzenia składam Rychurowi - obyś nigdy nie stracił pasji i zaangażowania w warzeniu piwa i żebyśmy mogli jak najdłużej efekty tej pasji spożywać
To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Comment