Morbital w dobrym momencie sie u nas zjawiles - na sam poczatek Ci zyczymy 200 lat!
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
-
-
Nika - spónione ale jak najszczersze życzenia. Sto Lat i mnóstwa likarstwa.Last edited by adam16; 2004-03-31, 14:23.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Brew najlepsze życzenia urodzinowe kolejnych udanych warek i ciekawych zdobyczy kolekcjonerskich"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Brew - urodzinowo i świątecznie życzę Ci zawsze tak samo wspanialych domowych piwek, a kolekcja kapsli niech Ci się tak rozrośnie żebyś musiał na nią zbudować oddzielne pomieszczenie!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Alicja, Sebol, Regent, Tomuś - pięknie Wam trafiło świętowanie w Święta. Sto latBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Najlepsze lane (wiadomo czym - ) życzenia dla dzisiejszych jubilatów, a zwłaszcza dla Alicji, Regenta i Sebola (jest jeden powód dla "zwłaszczy"...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wszystkiego najlepszego dla koleżanki Alicji! Twoje zdrowie
Comment
-
-
Regent , Sebol najlepszego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Alicja, Regent, Sebol - Wasze zdrówko
mam nadzieję, że będzie dziś tyle piwek ile latekGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment