Wszystkiego Nalepszego Art. W Szczęściu, Zdrowiu i Piwie.
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ARCIE - co tu pisać jak wszystko wiadomo, 1000 latGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Też się dołączam do wszystkich życzeń dla naszego wspaniałego Admina ! ARCie - 100 lat przy niewysychającym piwnym źródełku, a także pomyślnego załatwienia sprawy, która chwilowo Cię odciąga od adminowania.
!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
O Wielki Arcie...................................... i wszystkiego najlepszego!!!
PS
Kropki to marzenia Arta
Twoje zdrówko"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Arcie, wszystkiego najpiwniejszego, zawsze tyle samo zapalu do prowadzenia naszego szacownego Browaru, no i jak najszybszego dopisania tych 3 literek przed nazwiskiem zebysmy mogli Cie oficjalnie tytulowac Naczelny Magazynier Browaru
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Wszystkiego naj i smacznego piwka rowniez dla Hacklberga, tez tymczasowego wyspiarza tak jak jaLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
ARCIE wszystkiego najpiwniejszego zrealizowania wszystkich planów i zamierzeń"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Drogi Arcie wszystkiego naj... oraz pomyślnego zakończenia edukacji i zawsze świeżego piwa przez najbliższe 100 lat.
Comment
-
-
Stary... Z reguły nie wpisuje sie tutaj, ale Boże Drogi! Tobie pragnę złożyć życzenia idące prosto z głebi serca. Bądź z nami, nie gniewaj się zbyt często, bo od tego zeby wysychają. Trzym się!"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Przy takiej okazji głos zanika w gardle a palce odmawiają posłuszeństwa, dlatego po prostu sięgam po jurandowego koźlaczka i piję Twoje zdrowie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment