Spóźnione(brak w robocie dostępu do internetu) ,ale szczere życzonka wszystkiego naj Małażonko i nie spóźnione ,ale także szczere życzenia wszystkiego najpiwniejszego dla Jerzego
No Jerzy - nasz metrze i 100
Wszystkiego najlepszego, samych piwnych majstersztyków, zdrowia, dutków, i wszelkiej pomyślności oraz spełnienia wszystkich marzeń (no może prawie wszystkich, bo jak już człowiek o niczym nie marzy to chyba nie żyje)
Twoje
A tak na marginesie - ten 1972 to był dopiero udany rocznik
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Toszkę spóźnione ale bardzo piwne życzenia dla MałejŻonki (najsympatyczniejszej kobietki na forum - takie odnoszę wrażenie), pociechy z Irona i wielu udanych warek
Małażonka napisał(a) Dziękuję wszystkim za życzenia (tym piszącym i dzwoniącym) - miło jest siedzieć sobie w pracy i czytać, jak będzie mi dobrze: (..) grzeczny Iron ( ), (...)
Też coś, "grzeczny Iron" - przecież to oksymoron
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
To już 10 lat! Przybywajcie na potrójne urodziny, które jak co roku, Same Krafty świętują wspólnie z Piwnym Podziemiem oraz z Samymi Kraftami vis-à-vis. W programie piwka urodzinowe po dychaczu, wintydże w lodówkach oraz duuużo grodziskiego. W planie premiera grodziskiego z burakiem w kooperacji...
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Comment