Sto lat dla Was i dla waszych wątrób też, bo co to za życie bez wątroby
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ironku – Słoneczko ty moje! Na początek życzę Ci wygranej Polonii ( ), udanego spacerku po cmentarzu ( ) i smacznego piwka po owym. Dobrze działającego prezentu Ci życzę . Dobrej żony Ci nie życzę, bo i tak posiadasz tą najlepszą, najmilszą, najczulszą i w ogóle . Czego Ci życzę jeszcze? Samych udanych warek i spełnienia moich marzeń – jeśli te będą spełnione, szczęśliwym wszak będziesz. Twoje niech też się spełnią - a co mi tam? .Życzenia dalsze to życzenia szkła pszenicznego – dużo, dużo, jeszcze więcej i kolejnych półek na owo. Wygranej w lotka i wiadomej co z tym nadmiarem gotówki zrobić . Świeżego piwa w lodówce zawsze - i wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego (i jeszcze tego czego życzył Ci Becik i koniecznie tego czego życzył Ci Kocur). Twoje zdrówko, kochanie!
Comment
-
-
Ironie - Drogi Kolego Vulgarusie Maximusie z Wioski Rybackiej - niech BIGBa rośnie w siłę, a Tobie żyje się w niej jak najdostatniej! Twoje zdrowie i setki latek przy piwku!!!
A już za parę godzin realny bartkowy toast.
Comment
-
-
Michalh - wszystkiego najpiwniejszego, samych udanych warek i czego tam tylko sobie zapragniesz. Twoje
Dziękuję wszystkim za życzenia (także za te co to ewentualnie się jeszcze pojawią - za chwilkę biorę rozbrat z intiernietom do poniedziałku)
Wszystkie były bardzo miłe, ale najlepiej jakby się naraz sprawdziły, a więc do sklepiku muzycznego (oraz knajpki) przydałaby się najpierw wygrana w lotto, dużo piwa = dużo zdrowia , zdrowa wątroba też się przyda (jasnowidz jaki z tego Kocura?) lagun faktycznie nie chcę, żeby pachniało za oknem to chcę, ale raczej czarno to widzę, Miłążonkę też mam i chciałbym mieć zawsze, a jak będzie Miłażonka, to i udane warki będą
Jeszcze raz Wam tank you from the mountain Czyli z góry dziękuję
Z dołu podziękuję jak się spełnią życzeniabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ironie - setek udanych warek oraz wszystkiego co tylko sobie wymarzyszpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Ironek, Staruszku. Wielu udanych warek, z pięknymi etykietami ( to tak przy okazji male życzenia dla mnie ), niech Cię Małażonka hołubi... Co ja się będę dużo rozpisywać – niech Ci się po prostu darzy.
Wieczorkiem wychylę kufelek za Twoje zdrowie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Najlepsze życzenia dla szacownych jubilatów. Zwłaszcza najpiwniejsze dla Iron'a i Michalh'a"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
dziku napisał(a)
Wszystkiego najlepszego dla Irona.
Oby piwa w kuflu nie zabrakło, a własny browar się rozwijał, zaś jego jedyny pracownik był zawsze uśmiechnięty i tolerancyjny.
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Przyjmij i odemnie Ironku spóźnione życzenia Niech duch Gambrinusa będzie z TobąLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment