Makaron - spełnienia marzeń , no i zdrówka
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Najlepsze życzenia dla Makarona - wielu pysznych warekWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wszystkim znajomym i nieznajomym, którym nie złożyłam życzeń z powodu braku dostępu do sieci przez 12 dni składam najserdeczniejsze życzenia piwne z okazji urodzin
Comment
-
-
Z powodu moich ostatnich zaniedbań forumowych czas na nadrobienie zaległości i złożenie życzeń dla Joelki, Bahtola, Burego Wilka, Ziomka2, Klossa i Makarona. Mam nadzieję, że nikt bliższy lub dalszy mi nie umknął. Ale i tak dla Was wszystkich piwne STO LAT!!!
Comment
-
-
Fteo, Mark33 - panowie, STO LATBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Fteo, to pani
Na zdrowie!Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
No oczywiście, ja jak zwykle nieprzytomy. Fteo, Pani - wybacz...Last edited by adam16; 2005-09-03, 05:29.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dzisiejszym solenizantom w szczególności pani Fteo i panu Mak33. Wasze zdrowie
Comment
-
-
fteo, udanej współpracy z mężem przy rozlewaniu piwa ( i nie tylko)
mark 33 samych udanych warek
Wasze zdrowieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment