Pinio74 - żeby sny stały się rzeczywistością
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Cyrkonio i Pinio74 - najlepsze (nie mam dzisiaj sił na wymyślne życzenia więc krótko)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pinio74 , u mnie wciaz sa Twoje urodziny, wiec Twoje zdrowie trzema ze Lwowa5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Cyrkonio - spóźnione, ale szczere, jak tylko skorpion skorpionowi może złożyć , życzenia, oby Ci nigdy jadu nie zabrakło
Wszystkiego naj, pysznego piwka, zdrowych sierściuchów i czego sobie tylko zamarzysz.
Twoje . A do życzeń dołączam
P.S. Życzenia oczywiście składam także w imieniu Asi, Elzy, Fantasi i HermanaLast edited by iron; 2005-10-31, 15:58.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wielkie, wielkie dzięki za życzenia
Niestety moje podziękowania będą prawdopodobnie moim ostatnim postem na dość długi czas. Idąc śladami Żąleną, muszę się chyba odciąć na jakiś czas, żeby dokończyć, albo napisać od podstaw pewną głupią prace. Mam nadzieję że pisanie będzie mi dobrze szło i za jakiś czas pojawie się.
Póki co ....... wypijcie czasami jakieś dobre piwo za powodzenie moich trudów
Comment
-
-
P.S. Kulminacja trudów będzie prawdopodobnie (na dzień dzisiejszy) w Łodzi, więc mam nadzieję że w drodze powrotnej do Olsztyna uda się wtedy zorganizować jakieś ostre świętowanie w Stolycy
Comment
-
-
Iommi - Złotego, Mocnego Dobrego, Tyskiego Książęcego, Zwierzynieca, Brackiego, Janowa, Portera Strzelca, Black Bossa. I jeszczce wszystkiego najlepszegoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia (na forum i pw) - jesteście super
Chciałbym także złożyć życzenia:
Cyrkonii - powodzenia w pisaniu pracy i szybkiego powrotu do nas
Iommi - zawsze dobrego piwka i dobrej muzyki
Wasze zdrówkoBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment