Witkowskiartur - najpiwniejsze życzenia i Twoje zdrowie
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Witkowskiartur
Dużo i jeszcze więcej A czego...sam wiesz napewnoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Dziękuje Wam wszystkim bardzo!!
Szczęście będzie mi niezwłocznie potrzebne, zwłaszcza 2 i 16 grudnia
Wasze zdrowieLast edited by witkowskiartur; 2005-11-09, 11:17.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Arturze, najlepszego! A po 16 XII wznów uczestnictwo w forumowych imprezach...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
No i zawsze smacznego piwa i oliwybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Mimo,że składanie życzeń dzisiejszym solenizantom mam już za sobą chciałbym przypomnieć, że dziś również swoje święto obchodzi Kolega wiciu_w.
Jeszcze wŻywcu, gdy rozdawał pszeniczkę z Antonowa wszyscy niemalże go podusili ze szczęścia a dziś nikt o nim nie pamięta. PrzykreWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Składam dzisiejszym solenizantom najserdeczniejsze życzenia urodzinowe w szczególności dla olobeer'a, witkowskiartur'a oraz wicia_w ! Panowie wasze
Comment
-
-
Sto lat dla Arturapozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment