Wszystiego najlepszego dla Latarnika i ton kapsli
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Latarniku, Sto Lat wskazywania nam drogi w ciemnościachBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Witam !
Dziękuję, co prawda z opóźnieniem, ale naprawdę serdecznie za życzenia urodzinowe !
Niestety, od pewnego czasu (ma to związek z pracą i częstymi wyjazdami) dość rzadko zaglądam na strony „browaru”
(już częściej robi to mój syn).
Dlatego z dużym, ale za to z przyjemnym zdziwieniem znalazłem dedykowane dla mnie życzenia urodzinowe.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję tym wszystkim którzy mi te życzenia złożyli.
Korzystając z okazji tego kontaktu i ja życzę Wam wszelkiej pomyślności !!!
Specjalne życzenia dedykuję natomiast wszystkim przyszłym i przeszłym solenizantom, z Tobą Piotrze na czele !!!
Pozdrawiam !
Darek
Comment
-
-
Biermannie wszystkiego najpiwniejszego i naj-pins-niejszego!
Comment
-
-
Biermann - żebyś miał przynajmniej po jednej etykiecie z każdego browaru na świecie, a żeby nie było za lekko, to niech ciągle otwierają kolejne, nowe browary
Leonpraga - żebyś napisał nie jedną książkę.
Sto Lat panowieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Leonpraga i Biermann - Wasze zdrowie, żeby każdemu z Was kolekcja się rozrastałaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment