Chris! Wszystkiego najlepszego! Samych udanych warek, powodzenia w życiu i spełnienia marzeń. Twoje zdrowie.
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZdrowie Chrisa Tylko nie wiem czym wypić: kawą, herbatą, sokiem czy piwem
A przechodząc do adremu
Chris, wszystkiego najlepszego we wszystkim, no i warek równie udanych lub lepszych jak legendarna warka nr 5
Ewwa
Comment
-
-
Chris!
Sukcesów w wędkarstwie - żeby każda ryba była na medal, niech Twoje karpie ważą po 15 kilo, a sumy ważą po 100 (to i zainteresowania kulturystyczne się spełnią ), a Ty warz wyśmienite piwa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dziś 66 lat kończy Chuck Norris. Wypada mu życzyć kopnięć już nie z pół ,a z całego obrotu. I żeby jeszcze raz doliczył do nieskończoności.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Chris - udanego warzenia i rzeźbienia mięśni!
Najlepsze życzenia okołopiwnych przeżyć i wrażeń dla Arzego, Skandala i Maryhha!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Chris: samych udanych warek i więcej czasu na rozrywki!
Comment
-
-
Comment