Wszystkiego najlepszego Panie Przewodniczący
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abernacka - mnóstwa ręczników barmańskich, tym nawet birmańskich
STO LAT!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Wszystkiego naj dla Abernackiego
i już dzisiejsze dla Pani KiszotowejLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Bardzo dziękuję wszystkim za tak miłe życzenia urodzinowe. WaszeComment
-
K-gb najlepszego. Pociechy z męża i dzieciakówŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Ierzy - dużo dobrego piwka i spełnienia marzeńŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Jurek - ierzy - wszystkiego dobrego, samych udanych warek"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Jerzy > zdrowia, dobrego piwa i sprawdzonych przyjaciółCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdołączam się do życzeń dla najwyższego forumowicza kurde przy tobie to się ma kompleksy.
Coś mi sie wydaje że niektórzy skałdają życzenia nie temu Jerzemu . "Najwyższy forumowicz" obchodzi urodziny 8 lipca.
Ierzy twojeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCoś mi sie wydaje że niektórzy skałdają życzenia nie temu Jerzemu . "Najwyższy forumowicz" obchodzi urodziny 8 lipca.
Ierzy twojeComment
Comment