Sopiście życzę, by browarnicy domowi robili jak najwięcej piw i etykiet do nich
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Wszystkim, którzy telefonicznie, na PW bądź w tym wątku składali mi życzenia serdecznie dziękuję. Co do ilości domowych etykiet (zresztą nie tylko domowych), to niczego innego sobie nie życzę, ale to również zależy od Was - domowych piwowarów (i zgóry dziękuję za to co jeszcze dostanę). A do tysiąca zostało już tylko ok. 70 szt (części "pożywieckiej" jeszcze nie umieściłem). Ja wczorajszy dzień a właściwie popołudnie spędziłem na wymianie pompy wodnej, co w Pugu 405 nie jest zadaniem miłym. Całe szczęście, że dziś już nie mam urodzin. Raz jeszcze dziękuję.
Comment
-
-
RZuFF - dużo uśmiechu i jeszcze więcej szczęścia, no i dużo dobrego piwa domowego, także własnego, a nie tylko JoelkiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
RZuFFiu: wszystkiego dobrego!
Comment
-
-
CIESLE - żeby piwny brzuszek rósł w najlepsze
STO LAT!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment