cyborgowi marcelemu jak najwięcej z życia - sto lat !
URODZINY! (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cyborgowi, suchego i ciepłego powietrza co by mu śrubki nie rdzewiały i zimnego piwa aby procesor się nie przegrzewał. Twoje zdrowie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Spóźnione dla MWA - mnóstwo wszelakich brackich nowości oraz co najważniejsze, wszystkiego najGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Z racji planowanej 3-dniowej nieobecności przed komputerem już teraz dziękuję wszystkim za życzenia na Forum, pw i sesemesami - zwłaszcza osobom, których już nie podejrzewałam o pamiętanie, że i kim jestem Nie omieszkam wypić dziś w nocy Waszego zdrowiaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Cyborgu - Leffe, Kwaka, i Diamenta.
100 LatBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dla forumowego Cyborga jak najbardziej ludzkie i piwne życzenia wszystkiego najlepszego!
No i forumowe spóźnione życzenia dla Jaqby, bo realne były na czas!
Raz jeszcze Wasze zdrowie Drogie Panie!!!
Comment
-
-
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Cyborga!
Comment
-
-
Koniu, kartonów birofilii i zawsze świeżego piwka."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment