A za maryhha coś do upalenia ...
Kieliszek i Misiekk
Collapse
X
-
A z Mai zrobimy miód
Miód pitny, oczywiścieComment
-
No jeszcze czego, a potem będziesz chciał wyjść z drzwiami, taaak?Comment
-
A mnie zdarza się czasami zjadać szynkę co się zowie JANO...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
o, odezwał się duch Simona, grzechoczący obgryzionymi kościami!!
zabawne - wydaje mu się, ze nie został zjedzony!! czego te duchy nie wymyślą.....
Simon był całkiem zjadliwy, choć przesycony aromatem piwnej goryczki, ale to akurat można uznać za zaletę;Comment
-
Właaaaśnie wstaaaałam.....Comment
-
-
A to ci współczuję/ adam 16/ , sam wiem najlepiej jaki jestem żylasty....
A krzyś niech się nie...odpoczywa jeno o tej szafie prosimy...
Od siebie mogę dodać ,że nic nie mogę dodać o grilu na SĘPOLNIE bom musiał uciekać jak tylko Simon przytachał dwie zgrzewki...
buuuu buu buuuuuuuuuuuuuuu.......JANOComment
Related Topics
Collapse
-
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...-
Channel: Gruzja
2024-07-01, 05:24 -
-
Wielokran z ok. 30 pipami, mają tutaj lane m.in. piwa ze swojego nowopowstałego za ścianą browarku - Imperial Brygghus. W zestawie kranowym są dwie brytyjskie pompy na ejle.
Lokal ma trochę dziwaczny klimat - główna sala stylizowana na angielski pub, więc ciemne drewno, przygaszone...-
Channel: Szwecja
2023-10-15, 18:37 -
-
Jeżeli ktoś posiada taki kieliszek i chciałby go sprzedać, albo wie gdzie można takowy kupić, proszę o kontakt na PW....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W poznańskim "Piotrze i Pawle" przy zaklupie dwóch flaszek 0,3 PALMa otrzymuje się firmowy kieliszek (taki normalny, pękaty, jaki do PALMa podają w knajpach).
-
Channel: Promocje piwne
-
-
Postanowiliśmy odwiedzić Islandię nie w lato, kiedy na wyspę ciągnie sznur turystów, tylko w zimę, kiedy w kraju zimno, a my na przekór, że zimą trzeba jechać do ciepłych krajów postanowiliśmy udać się do jeszcze zimniejszego. Zima na Islandii jest zjawiskiem naprawdę urzekającym,...
-
Channel: Piwo - Gdzie
2018-05-26, 15:12 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment