Co można robić z dziewczynną oprócz całowania się?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • peefco
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2002.10
    • 71

A co ci mowi doswiadczenie ?, przeciez wszyscy wiedza ze na kacu najlepiej, zreszta, wiesz co sie dzialo w takich klasztorach ? O tym tez pisza madre ksiazki he he

Comment

• Piwofil
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.01
      • 907

Szczerze mówiąc piwo wcale nie zmiejsza popędu wręcz przeciwnie, chyba że jest ti już 10 piwo, wtedy ciężko o zainteresowanie jakąś kobietą

A co do następnej ofiary, no to poznałem pewną kobietę, dziś właśie byłem z nią w pubie na piwku, wszystko zapowiada się pięknie.
      Oprócz całowania się dziewczynę można jeszcze podrywać, chyba najciekawszy i zarazem najprzyjemniejszy etap znajomości!
      www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Podrywanie to w moim przypadku opcja najgorsza z możliwych - zupełnie nie potrafię się w tym znaleźć. Ogólnie kojarzy mi się to ze ściemą, gierkami, bajerowaniem. Ja tego nie potrafię!!

A piwo (i alkohol w ogólności) nie tyle zmniejsza popęd, co zwiększa czas pomiędzy początkiem stosunku, a jego końcem.

Comment

• peefco
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2002.10
          • 71

I tu masz racje zalena, chodzi tylko o to zeby dobrnac do tego konca he he

Comment

• baklazanek
            † 2014 Piwosz w Raju
            • 2001.08
            • 3562

żąleną napisał(a)
            Podrywanie to w moim przypadku opcja najgorsza z możliwych - zupełnie nie potrafię się w tym znaleźć. Ogólnie kojarzy mi się to ze ściemą, gierkami, bajerowaniem. Ja tego nie potrafię!!

Oj ja też jestem w tym cieniutki Ale z nas nieśmiałe chłopaki

Comment

• Piwofil
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2002.01
              • 907

baklazanek napisał(a)

Oj ja też jestem w tym cieniutki Ale z nas nieśmiałe chłopaki
              A ja właśnie to lubie, gierki, bajery, to wszystko mi się bardzo podoba, lubię podrywać, tym bardziej że osiągam całkiem miłe efekty, ale żeby nie zapomnieć jak to się robi cały czas trzeba ćwiczyć
              www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

peefco napisał(a)
                I tu masz racje zalena, chodzi tylko o to zeby dobrnac do tego konca he he
                ...i nie zasnąć po drodze.

Jeszcze w kwestii podrywania - nie dość, że nie potrafię podrywać, to na domiar wszystkiego kiepsko mi wychodzi bycie podrywanym. Należę do tych, których trzeba walić po głowie powtarzając: PODRYWAM CIĘ, SŁYSZYSZ MNIE, PODRYWAM CIĘ!!!

...

Comment

• baklazanek
                  † 2014 Piwosz w Raju
                  • 2001.08
                  • 3562

Piwofil napisał(a)

A ja właśnie to lubie, gierki, bajery, to wszystko mi się bardzo podoba, lubię podrywać, tym bardziej że osiągam całkiem miłe efekty, ale żeby nie zapomnieć jak to się robi cały czas trzeba ćwiczyć

Niech to tylko przeczyta twoja dziewczynaOj biedny będziesz.

Żą to świadczy o tym iż jesteś podrywany A że dostaniesz czasem po głowie to przynajmniej później będzie miał się kto opiekować poturbowanym Żą

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Jak to świadczy - przecież ja nigdy nie wiem, kiedy jestem podrywany. W łeb mnie jeszcze nikt nie walił, chyba że w zupełnie innym kontekście.

Comment

• baklazanek
                      † 2014 Piwosz w Raju
                      • 2001.08
                      • 3562

żąleną napisał(a)
                      Jak to świadczy - przecież ja nigdy nie wiem, kiedy jestem podrywany. W łeb mnie jeszcze nikt nie walił, chyba że w zupełnie innym kontekście.

No to kurcze skąd wiesz że trzeba walić ciebie po głowie?? Wywnioskowałem że jakaś dziewczyna straciła już cierpliwość w podrywaniu ciebie i tak się zdesperowała że walnęła ciebie gazetą po głowie i powiedziała że próbuje flirtować z tobą bądź poderwać a ty niczego nie widzisz

Comment

• baklazanek
                        † 2014 Piwosz w Raju
                        • 2001.08
                        • 3562

Widzę że zamieniamy temat z "co można robić z dziewczyną..." na nieumiejętność podrywania i bycia podrywanym

Comment

• kangurpl
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.03
                          • 2660

żąleną napisał(a)
                          A piwo (i alkohol w ogólności) nie tyle zmniejsza popęd, co zwiększa czas pomiędzy początkiem stosunku, a jego końcem.
                          Że co , taka piwna wiagra
                          Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                          "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Kudłaty
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.09
                            • 1972

Ominął mnie taki ciekawy temacik (

Comment

• Marusia
                              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

żąleną napisał(a)

Jeszcze w kwestii podrywania - nie dość, że nie potrafię podrywać, to na domiar wszystkiego kiepsko mi wychodzi bycie podrywanym. Należę do tych, których trzeba walić po głowie powtarzając: PODRYWAM CIĘ, SŁYSZYSZ MNIE, PODRYWAM CIĘ!!!

...
                              Żą, to musisz poprosić kumpli, żeby Ci w porę dawali znać, że jesteś podrywany, o ile sami to zauważą. Ja ze swojej strony obiecuję pomoc w miarę możliwości
                              www.warsztatpiwowarski.pl
                              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• baklazanek
                                † 2014 Piwosz w Raju
                                • 2001.08
                                • 3562

Marusia napisał(a)

Żą, to musisz poprosić kumpli, żeby Ci w porę dawali znać, że jesteś podrywany, o ile sami to zauważą. Ja ze swojej strony obiecuję pomoc w miarę możliwości

Powiesz mu kiedy będziesz go podrywała

Comment

Przetwarzanie...
                                X