Rozstawać i na piwo Wstawać
Co można robić z dziewczynną oprócz całowania się?
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Re: Coby ożywić stary temat
żąleną napisal/a
Na to nikt nie wpadł - z dziewczyną można się również rozstawać, co ostatnio akurat mi się przytrafiło.
Ale było miło - poszliśmy na pizzę, obgadaliśmy sprawę. Tak to ja się mogę codziennie rozstawać.
Comment
-
-
Cóż po rozstaniu to założyłem temat "sens życia", ten był inspirowany czym innym, przykro mi bo każde rozstanie, nawet przy pizzy i piwku nie jest miłe.
A ja ostatnio dużo z dziewczyną podróżuje komunikacją miejską, a w ogóle to jestem już z jedną miesiąc, bije rekord
W ogóle z dziewczyną można wszystko robićwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Re: Re: Coby ożywić stary temat
baklazanek napisal/a
Ciekawe kto płacił za pizze?? Po dobrym humorze Żąleną można wywnioskować że nie on
Żartuję, skubnęła tylko kawałek, jak ją zacząłem namawiać, a piwa to w ogóle nie ruszyła.
Piwofil - cały miesiąc?! Uważaj, uważaj, może wsiąkasz na dobre...Last edited by żąleną; 2002-09-24, 20:01.
Comment
-
-
slavoy napisal/a
Wynosząc wniski z dzisiejszych doswiadczeń, to z dziewczyną mozna jeszcze zmieniać koło!
(Przynajmniej jest komu biegać z trójkątem )
Comment
-
-
Odp: Re: Re: Coby ożywić stary temat
żąleną napisał(a)
Piwofil - cały miesiąc?! Uważaj, uważaj, może wsiąkasz na dobre...Last edited by Piwofil; 2002-10-30, 14:40.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Odp: Odp: Re: Re: Coby ożywić stary temat
Piwofil napisał(a)
No i wsiąkłem, ale dwa miesiące to już za dużo , w każdym razie od tygodnia jestem już sam ( no, piwo jest pod ręką na szczęście ) i wypatruję jakiejś kolejnej ofiary!
Comment
-
Comment