Co można robić z dziewczynną oprócz całowania się?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Marusia napisał(a)

Żą, to musisz poprosić kumpli, żeby Ci w porę dawali znać, że jesteś podrywany, o ile sami to zauważą. Ja ze swojej strony obiecuję pomoc w miarę możliwości
    Trzymam za słowo. Tylko nie wal po głowie.

Comment

• talrasha
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.11
      • 685

Widzę, że Marusia robi na Forum za swatkę. Teraz każdy co szuka swojej drugiej połówki wali do Marusi a ona już wie co zrobić
      Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

talrasha napisał(a)
        Widzę, że Marusia robi na Forum za swatkę. Teraz każdy co szuka swojej drugiej połówki wali do Marusi a ona już wie co zrobić
        Bakłażanek, Ty uważaj, co piszesz: za sugerowanie podrywania przeze mnie Żą możesz zarobić w łeb od Slavoya, a za swatke ode mnie, a też mam zdrowe uderzenie

Twoja wypowiedź niestety nie nawiązuje ni w ząb do mojej wypowiedzi, tak jakby odżył dawny Bakłażanek
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• baklazanek
          † 2014 Piwosz w Raju
          • 2001.08
          • 3562

Marusia napisał(a)

Bakłażanek, Ty uważaj, co piszesz: za sugerowanie podrywania przeze mnie Żą możesz zarobić w łeb od Slavoya, a za swatke ode mnie, a też mam zdrowe uderzenie

Twoja wypowiedź niestety nie nawiązuje ni w ząb do mojej wypowiedzi, tak jakby odżył dawny Bakłażanek
          Dobrze że nie wiesz jak wyglądał przynajmniej uniknę kilku sierpowych Ale obiecuję że będę się starał nie dawać tobie ani Slavoyowi powodów to trenowania na mnie wschodnich sztuk walki
          Jak to nie nawiązuje?? A tak bardzo się starałem żeby wszystko do siebie pasowało

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

baklazanek napisał(a)

Jak to nie nawiązuje?? A tak bardzo się starałem żeby wszystko do siebie pasowało
            Nie da rady nawiązać, skoro pomyliłam Cię z Talrashą
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• baklazanek
              † 2014 Piwosz w Raju
              • 2001.08
              • 3562

Marusia napisał(a)

Nie da rady nawiązać, skoro pomyliłam Cię z Talrashą

Oh ulżyło mi
              A tą pomyłkę wybaczam.

Comment

• pama
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.08
                • 205

Piwofil napisał(a)
                Szczerze mówiąc piwo wcale nie zmiejsza popędu wręcz przeciwnie, chyba że jest ti już 10 piwo, wtedy ciężko o zainteresowanie jakąś kobietą

To nie piwo zmniejsza popęd, tylko zawarty w nim chmiel. Z powodu uspokajającego działania chmiel jest m.in. składnikiem Nervosolu i Passispasminy. I żeby mi tu nikt nie argumentował w rodzaju "ja z kumplami po kilku peefkach to się wcale nie uspokajamy. Odwrotnie - bardzo rześko walimy frajerów bejsbolami".

Comment

• Piwofil
                  • 2002.01
                  • 907

To prawda, ale bejsbolami to zwykle biją dresiarze, a Ci preferują raczej bezbarwną ciecz o stężeniu etanolu około 10 razy większym, a ta, jak wiadomo, nie zawiera uspokajającego chmielu, dlatego wzbudza agresję
                  www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• talrasha
                    • 2001.11
                    • 685

Marusia napisał(a)

Żą, to musisz poprosić kumpli, żeby Ci w porę dawali znać, że jesteś podrywany, o ile sami to zauważą. Ja ze swojej strony obiecuję pomoc w miarę możliwości
                    Być może nie jest to wielkie nawiązanie do tej wypowiedzi, ale ten i kilka wcześniejszych postów wskazują, że pośrednio moja wypowiedź nie jest wzięta z "kosmosu" Oczywiście nie zamierzam się kłucić i jeśli czujesz się obrażona to bardzo przepraszam.

Comment

• talrasha
                      • 2001.11
                      • 685

Piwofil napisał(a)
                      To prawda, ale bejsbolami to zwykle biją dresiarze, a Ci preferują raczej bezbarwną ciecz o stężeniu etanolu około 10 razy większym, a ta, jak wiadomo, nie zawiera uspokajającego chmielu, dlatego wzbudza agresję
                      Co do dresików to z moich obserwacji wynika, że nie piją oni wcale napojów alkoholowych gdy mają ochotę kogoś zbić. Wtedy raczej preferują oni soczek.

Comment

• Dudlik
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2002.11
                        • 269

Z dziewczyną oprócz całowania się można robić wiele rzeczy. Podam kilka przykładów:
                        można rozmawiać, trzymać się za ręce, patrzeć w oczy, pokazać kolekcję podstawek, kufli itp., a przede wszystkim to co faceci lubią najbardziej sami wiecie co... pić piwko oczywiście!!!!!!!!!!
                        Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!

Comment

Przetwarzanie...
                        X