Jak obecnie jest na gierkówce?. Dalej jeden pas od Mszczonowa?
Remonty, przebudowy - jak jechać, żeby nie stać
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Ja ze dwa miesiące temu jechałem z Warszawy na Cieszyn przez Białobrzegi - Wielgomłyny - Myszków- Siewierz.
Drogi po części lokalne ale bez większych dziur w nawierzchni, tirów i radarów.
Ogólnie byłem zadowolony ze skrótu tzn niewiele nadłozyłem.
Comment
-
-
I to jest generalny patent na poruszanie się obecnie samochodem po Polsce.
Drogi nieco bardziej lokalne mają już w większości przyzwoitą (jak na nasze standardy...) nawierzchnię, jest tam mniej bezsensownych ograniczeń, z pewnością mniej "budek lęgowych", "cywilnych" radiowozów, a i sama jazda i widoki ciekawsze .
Jedyny warunek - taką trasę trzeba sobie wcześniej obcykać, bo wystarczy jeden zły skręt i jesteśmy w czarnej...
Comment
-
-
Jeżeli jechałeś (a pewnie tak) przez Biały Bór to masz sporą szansę otrzymać pamiątkową fotkę: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...w___Bialy.html
Comment
-
-
To znowu ja.
Właśnie sie zastanawiam nad dwoma wariantami drogi Warszawa - Wrocław a gwoli ścisłości - Warszawa - Piotrków Trybunalski. Niestety (poczatek długiego łykendu) podróż ma sie odbyć 10 listopada start okolice 15-16 tej.
Wariant 1:
Warszawa - Piaseczno - Grójec - Nowe Miasto n/Pilicą - Drzewica - Opoczno - Piotrków
(drogę z Grójca do Drzewicy znam - nie wyglada źle, wylot na Piaseczno ma szanse być jakoś przejezdny, nie wiem jak w Piotrkowie, czy nie ma jakiegoś kibla z dojazdem do gierkówki)
Wariant 2:
Warszawa - Sochaczew - Łowicz - Łyszkowice - Brzeziny - Koluszki - Łaznów - Piotrków
(plusy: omijamy Piotrków - prosty wjazd na gierkówkę, nie wiem jak droga od Łowicza - na mapie wyglada na boczną, ale jak boczna jest, martwi mnie wyjazd z Wawy na Poznań - pewnie bedzie troche stało)
Jakieś rady?Last edited by iron; 2011-10-18, 14:34.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziWariant 1 odpuść sobie, droga kręta, ruchliwa, ciężarowki z jabłkami, przejazd przez miasteczka, dziury, garby. Stracisz kupę czasu i nerwy.Last edited by becik; 2011-10-19, 12:36.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A ktoś zna drogę z mojego 2 wariantu (Łowicz, Brzeziny, Koluszki Piotrków)?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPodpytam kolegi Z., któren jeździ do teściów mieszkających w P.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A coś Ty się tego Piotrkowa tak uparł?
Łowicz, Głowno, Szadek, Sieradz i na Wieruszów
Łowicz -Stryków duży ruch moze być bo od Strykowa wjazd na A2Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Chciałbym zapytać, jak wygląda "przejezdność" przez stolycę zachód - wschód?
Będę jechał w kierunku Mińska Mazowieckiego najprawdopodobniej od strony Łowicza.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment