Kolejna "fotorelacja" onetu z tegorocznego Oktoberfestu.
Biusty z Oktoberfest 2011 - onet.pl
Collapse
X
-
Biusty z Oktoberfest 2011 - onet.pl
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Tagi: brak
-
-
Jeśli mam być szczery, to żaden z powyższych nie jest dla mnie zachwycającywww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJeśli mam być szczery, to żaden z powyższych nie jest dla mnie zachwycający- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chinet Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mroowas Wyświetlenie odpowiedziŁadnem a te s oktober, tez mi żaden nie przypadł do gustu
chinet, tam nie ma żadnego zdjęcia, przynajmniej taki mam komunikat.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pewnie Niemcy z Oktoberfest usunęli, żeby im nie robić konkurencji...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziPokładam nadzieję w tym, że zamiast "z" wcisnąłeś "s"...
chinet, tam nie ma żadnego zdjęcia, przynajmniej taki mam komunikat.
Comment
-
-
I dziewuszka też całkiem ładnawww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziI dziewuszka też całkiem ładna- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment