Nie karmcie trolla. Ekspert zakichany.
Art to postać fikcyjna, wymyślona przez marketingowców Kompanii Piwowarskiej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bragiel Wyświetlenie odpowiedziJakie brednie? Ogarnij się trochę. No worki trzymałeś w rękuMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Na wielu etykietach pojawia się wśród skłądników termin "chmelovy extract" albo "chmelove produkty" co świadczy o stosowaniu przetworzonego już chmielu. A wiele browarów można autentycznie zwiedzić i wielu ciekawych rzeczy się dowiedzieć. Podczas czatu z panem Berką, piwowarem z Pilzna mogliśmy sie też dowiedzieć że do Pilsenera dodają jedynie chmielu w granulacie.Ostatnia zmiana dokonana przez pioterb4; 2011-10-08, 20:14.
Comment
-
-
Fajny ten Bragiel, pozwólcie mu pouczyć nas, pisze, że można się od niego dużo dowiedzieć, no to ja czekam z niecierpliwością
P.S. A potem i tak Admin wywali do działu Przy Piwie i będę musiała sprzątać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bragiel Wyświetlenie odpowiedziNo dokładnie. Nie widzę u was głodu wiedzy.
Jeżelibyście chcieli czegokowliek ode mnie dowiedziec to musielibyście zmienić ton-bo nie macie pojęcia o czeskim piwowarstwie a chcecie mnie pouczać.
I twoja postawa to zwykłe szmaciarstwo.
Comment
-
-
O kurdę, następny MISZCZ, właśnie słucham fintrolla, braciak jakiś?
Ale przy sobocie nawet Artek pozwala troche więcej"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Bo jeszcze do trybunału w Strassburgu mnie podadzą, to wolę w soboty nie bananować- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bragiel Wyświetlenie odpowiedziI na pewno w każdym browarze od razu na dzień dobry wyjawiają wam wszystkie tajemnice produkcji, składniki, moce produkcyjne, plan inwestycyjny i wszystkie najważniejsze rzeczy dla firmy...
Sorry-ale nie wierze. I tyle.
(...).
Comment
-
-
Nie ośmieszaj się, przecież wiadomo że te wszystkie relacje są zmyślone a zdjęcia to ordynarny fotomontaż.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Przychodzi na zjazd profesorów geodezji i kartografii nikomu nie znany człowiek i już od drzwi krzyczy "Ziemia jest płaska!" Odpowiada mu z sali gromki śmiech i stwierdzenie "kolego, coś Ci się pomyliło chyba..." - "Nie! Ziemia jest płaska! Ja to wiem lepiej bo jestem od was wszystkich mądrzejszy i mam dowody!" - "To pokaż swoje dowody i potwierdź swoje wykształcenie, bo ci nie wierzymy" - "Nic nie pokarzę ale i tak wiem lepiej! A wy nie jesteście żadne profesory tylko jakieś wirtualne twory sponsorowane przez KP!"
Riposta może być tylko jedna. Po staropolsku: "Wyp...aj!"
Comment
-
-
Ja bym powiedział za klasykiem "spieprzaj dziadu"Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bragiel Wyświetlenie odpowiedziJeszcze żeby tu była opcja ignoruj i mogłbym dodać tych wszystkich trolli forumowych do ignorowanych, to miałoby to jakis sens-a tak nawet takiej podstawowej opcji tu nie ma...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment