Wybieramy Najlepszy lokalny browar 25 lecia
Collapse
X
-
Wizualizacja browaru Gontyniec zebrała już 206 głosów, no, no, no... Od razu mogłaby zdobyć laur dla najlepszego browaru kolejnego XXV-lecia.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
A ja chciałem oddać głos na Lecha........Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No cóż ode mnie mogą liczyć na 15 do 20 głosów dziennie za Grodziskiem
P.S. A właściwie czemu ten wątek nie jest w "Piwo-Ogólnie"?
Comment
-
-
Abstrachując od wykonania tego konkursu to chyba każdy miałby dylemat, a przynajmniej ja - 1. czy głosowac na browar którego już nie ma? i w związku z trym nie ma szans aby wygrał czy na ten przykład 2. jak traktować takiego Lecha - 20 lat temu jego produkty smakowały mi niesamowicie, dzisiaj wolałbym wypić wodę. To jak to oceniać?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Na początku Grodzisk był na 3 miejscu, zaraz za Fortuną, i miał około 1/3 głosów Czarnkowa. Teraz jest na drugim i ma ponad połowę głosów Czarnkowa. Jakby plebiscyt trwał z miesiąc to by może nawet trafił na 1. miejsceLast edited by Sokół83; 2011-11-30, 09:27.
Comment
-
-
2011.11.29 - Najlepszy lokalny browar 25-lecia w Wielkopolsce - naszemiasto.pl
2011.11.29 Najlepszy lokalny browar 25-lecia w Wielkopolsce [PLEBISCYT]
Plebiscyt zorganizowany przez redakcję naszemiasto.pl. Zabawa trwa do 5 grudnia 2011 roku.
Comment
-
-
Wirtualny Gontyniec jest, a Lecha nie ma - skandal.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment