Mnie nie pytaj, możesz wysłać im mejla i zapytać.
Co zrobić by zostać sędzią piwnym?
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMnie nie pytaj, możesz wysłać im mejla i zapytać.
W kwietniu jest nowy kurs, w którym chciałbym wziąć udział. Czy po jego skończeniu nie mógłbym zostać tylko "kandydatem na sędziego".
A dopiero gdy wezmę udział w 10 konkursach jako pomocnik, w których Sędziowie ocenią moje zdolności, gdy zaliczę to, to i tamto, zostanę SĘDZIĄ.Poszukuję
Comment
-
-
W PSPD nie jestem więc szczegółowo nie odpowiem. Z tego co wiem, nie ma obowiązku podchodzenia do egzaminu. Może lepiej najpierw zapisz się na jakiś podstawowy kurs degystacyjny?
Co do sędziów holenderskich. Podejrzewam, że chcą aby piwa domowe oceniali piwowarzy domowi. Jak chcesz sędziować piwa możesz zostać sędzią w organizacji PINT. To też jest duże stowarzyszenie, wydające gazetę i mające oddziały w każdej prowincji.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziW kwietniu jest nowy kurs, w którym chciałbym wziąć udział. Czy po jego skończeniu nie mógłbym zostać tylko "kandydatem na sędziego".
A dopiero gdy wezmę udział w 10 konkursach jako pomocnik, w których Sędziowie ocenią moje zdolności, gdy zaliczę to, to i tamto, zostanę SĘDZIĄ.
Comment
-
-
Już gdzieś wcześniej pisałem, wg mnie certyfikat to takie prawo jazdy. Zrobiłeś to możesz wyjechać na ulicę, ale nie jesteś od razu dobrym kierowcą. Aby zostać dobrym sędzią potrzebna jest praktyka, czyli udział w jak największej ilości konkursów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi(...)Ja też chętnie się wybiorę. Jedziemy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy coś ruszyło w tym temacie? Ostatnio nie miałem głowy na śledzenie tego zagadnienia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedzi
Jeżeli ktoś z was będzie znał terminy kolejnych edycji, dajcie proszę znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Jeżeli ktoś z was będzie znał terminy kolejnych edycji, dajcie proszę znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPonawiam pytanie. Czy znany jest już jesienny termin?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNie jest. Takie terminy są ustalane ok. 1-1,5 miesiąca przed kursem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że terminy są ustalone tak znienacka. Zaklepanie urlopu w tak krótkim czasie rodzi kłopoty. Trudno, będę się starał zapisać na ten kurs.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziBędziemy się starać jak najwcześniej ogłosić nowy termin. Niestety jest on też wypadkową wolnego czasu wykładowców i dostępności laboratorium i laborantek na SGGW.
Mimo wszystko, liczę że uda mi się ukończyć ten kurs, jeszcze w tym roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJa to wszystko rozumiem, ale zrozum i mnie
Mimo wszystko, liczę że uda mi się ukończyć ten kurs, jeszcze w tym roku.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ogłoszono termin kolejnego kursu, w listopadzie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment