które piwo najlepsze w większych ilościach..

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bombadil13
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.05
    • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedzi
    Tego tematu nawet przy piwie czytać się nie da
    No co Ty...
    Ja z niecierpliwością czekam, aż padną konkretne dowody na potwierdzenia racji...
    Poszukuję

Comment

• vinhodoporto
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.02
      • 82

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
      No co Ty...
      Ja z niecierpliwością czekam, aż padną konkretne dowody na potwierdzenia racji...
      Heh. Może to i hobby, ale niezdrowe hobby

Comment

• lech_moj_pech
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2012.01
        • 6

znowu kac

Wczoraj byłem na imprezie i znowu za dużo wypiłem browarów. Dzisiaj doskwiera mi okropny kac, powiedzcie po jakich piwach macie najmniejszego kaca?

Comment

• silvian
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2008.08
          • 727

Po małych.
          "Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."

Comment

• Latarnik
            Premium Lamplighter
            🥛🥛🥛🥛
            • 2004.06
            • 5030

Ja nigdy nie mam kaca.
            Nie dopuszczam do tego by powstal
            5450 kapsli z wypitych piw
            874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
            "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
            https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
            Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
            https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• zgoda
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.05
              • 3516

Po domowych. A konkretnie po moim.
              Browar Clair de Lune - zapiski literackie, brewing log, na fejsbóku, blog

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lech_moj_pech Wyświetlenie odpowiedzi
                Witam, jestem smakoszem piwa od ponad 3 lat, i bardzo lubie ten trunek... problem w tym ze chcąc sie upic tez lubie pic własnie wiecej piwa niz powiedzmy wodki... wiec jakbyscie mogli mi doradzic ktore piwo sie do tego nadaje? po niektorych , np pijac paulanera juz 4 to nie czuje potem samku, wrecz nawet mi nie smakuje. no i kaca mam po tym piwie..
                Po prostu dobrym piwem.
                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• VanPurRz
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2008.09
                  • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                  Z czego wysnułaś taki wniosek? Moim zdaniem może to być tylko subiektywna, wręcz wyłącznie osobista opinia. Większość hobby jest bez sensu, a ludzie i tak je mają.

Dla mnie upijanie się ma sens, choć nie zawsze. Powody upijania się mogą być różne, poważne i niepoważne. Ktoś powie - ale drugi dzień jest straszny. A ja powiem - a z kolei jaki piękny jest dzień trzeci - i chociażby z tego powodu warto się czasem upić.
                  I tu Krzysia w pełni popieram. Dziewicy z siebie robił nie będę - jak piję to po to aby to poczuć.
                  A, że wolę to zrobić dobrym piwem to inna sprawa.
                  "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Promil03
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2007.10
                    • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lech_moj_pech Wyświetlenie odpowiedzi
                    Wczoraj byłem na imprezie i znowu za dużo wypiłem browarów. Dzisiaj doskwiera mi okropny kac, powiedzcie po jakich piwach macie najmniejszego kaca?
                    Ja najmniejszego kaca mam w trzecim dniu Zlotu.
                    Ale Ty nie jedź na Zlot. Nie nadajesz się.

Comment

• YouPeter
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.05
                      • 2379

Ważniejsze od tego jakie piwo wypić, żeby nie mieć kaca, jest dobrze się wyspać. Jak kończysz imprezę o 5, a wstajesz o 9, to zmęczenie będzie Ci doskwierać do wieczora. Natomiast jak się położysz po północy, wstaniesz o 9 i jeszcze 2 godziny przed telewizorem poleżysz to kaca wielkiego nie poczujesz.
                      Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• madu
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2011.03
                        • 76

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aniabela
                        Dokładnie sen też jest bardzo ważny, ale ten zdrowy a nie leżenie do 17:00. Co do tego, które piwo najlepsze to i tak najlepiej wybrać swoje ulubione, ja lubie piwa miodowe
                        Na samą myśl o kacu po piwie miodowym robi mi się niedobrze...

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23928

Jeśli ktoś tu wspomni jeszcze raz o 2*&^%*%$k***c dostaje banana. Czarnego.
                          Last edited by ART; 2012-07-26, 08:16.
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Mason
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼
                            • 2010.02
                            • 3280

Spoko, spoko, są jeszcze inne specyfiki
                            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

A zasadził ci ktoś kiedyś czarnego b...

a... to nie ten wątek.
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                              X