które piwo najlepsze w większych ilościach..
Collapse
X
-
-
Comment
-
znowu kac
Wczoraj byłem na imprezie i znowu za dużo wypiłem browarów. Dzisiaj doskwiera mi okropny kac, powiedzcie po jakich piwach macie najmniejszego kaca?Comment
-
Ja nigdy nie mam kaca.
Nie dopuszczam do tego by powstal5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Po domowych. A konkretnie po moim.Comment
-
Witam, jestem smakoszem piwa od ponad 3 lat, i bardzo lubie ten trunek... problem w tym ze chcąc sie upic tez lubie pic własnie wiecej piwa niz powiedzmy wodki... wiec jakbyscie mogli mi doradzic ktore piwo sie do tego nadaje? po niektorych , np pijac paulanera juz 4 to nie czuje potem samku, wrecz nawet mi nie smakuje. no i kaca mam po tym piwie.."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Z czego wysnułaś taki wniosek? Moim zdaniem może to być tylko subiektywna, wręcz wyłącznie osobista opinia. Większość hobby jest bez sensu, a ludzie i tak je mają.
Dla mnie upijanie się ma sens, choć nie zawsze. Powody upijania się mogą być różne, poważne i niepoważne. Ktoś powie - ale drugi dzień jest straszny. A ja powiem - a z kolei jaki piękny jest dzień trzeci - i chociażby z tego powodu warto się czasem upić.
A, że wolę to zrobić dobrym piwem to inna sprawa."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Ważniejsze od tego jakie piwo wypić, żeby nie mieć kaca, jest dobrze się wyspać. Jak kończysz imprezę o 5, a wstajesz o 9, to zmęczenie będzie Ci doskwierać do wieczora. Natomiast jak się położysz po północy, wstaniesz o 9 i jeszcze 2 godziny przed telewizorem poleżysz to kaca wielkiego nie poczujesz.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aniabelaDokładnie sen też jest bardzo ważny, ale ten zdrowy a nie leżenie do 17:00. Co do tego, które piwo najlepsze to i tak najlepiej wybrać swoje ulubione, ja lubie piwa miodoweComment
-
Jeśli ktoś tu wspomni jeszcze raz o 2*&^%*%$k***c dostaje banana. Czarnego.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-07-26, 08:16.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A zasadził ci ktoś kiedyś czarnego b...
a... to nie ten wątek.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment